2024 Terazi Burcu ve yükselen Terazi

2022 terazi burcu yorumu

Satürn, 2023’te Balık burcuna yıldız haritanızda çalışma hayatı, iş ortamı ve hastalıklarla ilgili 6. Eve geçti. 2024’te de burada olacak. Geçtiğimiz yıl muhtemelen günlük hayatınızda verimli bir düzen oturtmaya çalıştınız. İş ya da departman değiştirdiniz. Verimli çalışmak, günlük işlerinizi yoluna sokmak, iş arkadaşları ile ilişkiler önem kazandı. Bu süreçte bazı sorunlar yaşamış, zaman zaman yorulmuş olabilirsiniz.

2024’te de iş yükünüz fazla olabilir, işyeri ile ilgili problemler gündeme gelebilir. İşteki performansınızla ilgili baskı hissedebilirsiniz. Ancak disiplinli bir şekilde çalışmaya ve yeteneklerinizi geliştirmeye devam edin, zira önümüzdeki yıllarda kariyerinizde çok işinize yarayacak.

Bu sene sağlığınıza dikkat edin, kontrollerinizi aksatmayın ve kendinize iyi bakın, zira stres sağlığınızı etkileyebilir. Sağlıklı yaşam konularına merak salabilir, beslenme sisteminizi değiştirebilir, spora başlayabilir ve kendinizi bakıma alabilirsiniz.

Şans gezegeni Jüpiter 26 Mayıs 2024’e dek yıldız haritanızda yakın ilişkiler, finansal ortaklık ve yatırımlarla ilgili 8. Evde. Partnerinizle birlikte yaşamaya, evlenmeye, çocuk sahibi olmaya, ev almaya ya da ortak iş yapmaya karar verebilirsiniz. Yakınlarınız dolayısıyla finansal koşullarınız iyileşebilir. Eş ya da ortağınızın geliri artabilir. Maddi destek bulabilir, iyi yatırımlar yapabilirsiniz.

Jüpiter, 26 Mayıs 2024’te yıldız haritanızda eğitim, seyahat ve yurtdışı ile ilgili 9. Eve geçiyor ve bir yıl kadar burada olacak. Yurtdışı, seyahat ve eğitimle ilgili olumlu gelişmeler var. İş ya da seyahat için yurtdışına çıkabilir, yabancılardan destek görebilirsiniz. Bildiğiniz çevrenin, kültürün dışına çıkmanız iyi olabilir, hem yenilenme hem de öğrenme açısından. Hayata güveniniz artacak, bir süredir kendinizi sıkışmış hissediyorsanız, bu dönem size iyi gelecek, rutinin dışına çıkacak ve özgür hissedeceksiniz. İyimser olabilir, risk alabilirsiniz.

Plüton, 21 Ocak’ta Kova burcuna yıldız haritanızda aşk, çocuklar, yaratıcılık ve kendini ifade ile ilgili 5. Eve giriyor. Önümüzdeki yıllarda hayatı daha yoğun yaşayacak, bireyselliğinizi ve enerjinizi daha güçlü ifade edeceksiniz. Kalbinizin sesini dinleyecek ve ona göre hareket edeceksiniz. Yaratıcılığınız ortaya çıkıyor, hayattan aldığınız keyif ve özgüveniniz artıyor.

Çocuk sahibi olabilir ve çocuklarınızla güçlü bağlar kurabilirsiniz. Çocuklarla ilgili deneyimler hayatınızı değiştirecek. Çocuklarınız çok başarılı olabilir, ödül kazanabilir ya da tanınabilir. Uç durumlarda, beklenmedik ciddi zorluklara katlanabilirler. Yoğun aşklar önemli dersler getirebilir ve sizi dönüştürebilir. Aşkta saplantılı, sahiplenici ve tutkulu olabilirsiniz.

2024 sonbaharında (4 Eylül) Mars, Yengeç burcuna geçecek, yıl sonunda ise (7 Aralık) geri gidiyor. Uzun süreli bir proje gündeme gelebilir, zira Mars yıldız haritanızda kariyer, başarı ve hedeflerle ilgili 10. Eve geçiyor. İş hayatında yükselmek için çalışabilir ya da eğer kendi işinizi yapmak istiyorsanız, harekete geçebilirsiniz. Hedeflerinize odaklanacaksınız, Mars hayallerinizi gerçekleştirmek için size cesaret verecek.

Devamı

495,00

  • 2024'TE NELER OLACAK?
2024'te Jüpiter, Satürn ve diğer gezegen transitleri, tutulmalar, yeni ay ve dolunaylar, geri giden gezegenler, her burç için yıllık yorum. 133 sayfa, PDF Kitap + ASTRO Bonus
  1. Kitapla birlikte Astro Bonus formunu indirin.
  2. Sorunuzu doğum bilgilerinizle (doğum tarihi, yeri ve saati) iletisim@duygupekbey.com adresine gönderin.
  3. 2 gün içerisinde size sorduğunuz soru için e-mail ile astrolojik yorum gönderilecek.
Bonusu 2024 yılında dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

95,00

  • 2024'TE NELER OLACAK?
2024'te Jüpiter, Satürn ve diğer gezegen transitleri, tutulmalar, yeni ay ve dolunaylar, geri giden gezegenler, her burç için yıllık yorum. 133 sayfa, PDF Kitap