2024 Yengeç Burcu ve yükselen Yengeç

2022 yengec burcu yorumu

2023’te Satürn burcunuzla uyumlu olan Balık’a geçti ve 2026 yılına dek burada olacak. Geçtiğimiz yıl muhtemelen üniversiteye geri döndünüz, yurtdışına yerleştiniz ya da yabancılarla birlikte çalışmaya başladınız. Belki de sık sık seyahat ettiniz ya da yurtdışında bir süre vakit geçirmeniz gerekti.

Ne olursa olsun, 2023 yılında hayata bakış açınızı değiştiren, ufkunuzu genişleten, yeni şeyler öğrendiğiniz ve kendinizi geliştirdiğiniz bir sürece girdiniz. 2024 yılında üniversiteye dönebilir, akademik çalışmalar yapabilir, eğitim alabilirsiniz. İş ya da başka sebeplerle uzun seyahatlere çıkabilir, yasal meselelerle uğraşabilirsiniz.

Hayat felsefeniz, görüşleriniz test edilecek ve sağlam bir temele oturacak. Bu süreçte bazı fikirleri gözden geçirmeniz ve takıldığınız bazı noktaları aşmanız gerekiyor. Fazlasıyla iyimser ya da hayalci olduğunuzda işlerin istediğiniz gibi gitmediğini görebilir ve daha gerçekçi ve pratik olmaya başlayabilirsiniz. Ya da yurtdışında yaşadığınız zorlu deneyimler büyümenizi, olgunlaşmanızı ve hayata farklı bir açıdan bakmanızı sağlayacak.

Bu dönemde aldığınız eğitimler, yaptığınız çalışmalar iş hayatında yükselmenize yardım edebilir, zira Satürn 25 Mayıs 2025’te yıldız haritanızda iş hayatı ve kariyerle ilgili 10. Eve girecek ve kariyerinizde önemli bir dönem başlayacak.

Şans gezegeni Jüpiter, 26 Mayıs 2024’e dek Boğa’da, yıldız haritanızda umutlar, geleceğe dair planlar, arkadaşlar ve gruplarla ilgili 11. Evde. Sosyal çevre ve arkadaşlardan yana olumlu koşullar var. Yeni bir çevreye girebilir, yeni insanlarla tanışabilir, kendinizi ve diğer insanları daha iyi tanımanıza yol açacak deneyimler edinebilirsiniz. Arkadaşlarınızın desteğini alacak, ufkunuzu genişleten insanlarla tanışacak ve yakın dostluklar kuracaksınız.

Ani, beklenmedik olayları ve değişimleri gösteren Uranüs de 2018 Mayıs ayından beri Boğa burcunda, son yıllarda arkadaş ilişkilerinde ani kopmalar yaşadınız. Belki de eski dostlarla artık fazla ortak noktanız kalmadı. Jüpiter, Nisan-Mayıs aylarında daha mutlu olabileceğiniz bir çevreye gireceğinizi gösteriyor. Gelecek planlarınız ve idealleriniz de değişiyor.

Jüpiter, 26 Mayıs 2024’te yıldız haritanızda bilinçaltı, kapanışlar ve bitişleri gösteren 12. Eve geçiyor. Bu yavaşlamak ve dinlenmek için iyi bir zaman zira, Jüpiter 9 Haziran 2025’te, Haziran 2013’den beri ilk defa, Yengeç’e geçecek ve sizin için yeniliklerle dolu, hareketli ve şanslı bir dönem başlayacak. (Jüpiter 12 yılda bir aynı burca geliyor.) Yılın 2. yarısında dinlenmeye, yazmaya, uzun süredir ilgilenmediğiniz ancak aklınızın bir köşesinde kalan konularla ilgilenmeye ihtiyaç duyabilirsiniz. Bilinçaltında gömülü duygular açığa çıkabilir. Rüyalar, sezgiler yol gösterebilir.

Plüton, 21 Ocak’ta Kova burcuna yıldız haritanızda ortak finansal konular, kredi, borç-alacak, yatırımlar, yakın ilişkiler ve duygusal dönüşüm ile ilgili 8. Eve giriyor. Önümüzdeki yıllarda hayatınızın en büyük gelişimini ve kişisel dönüşümünü yaşayacaksınız. Derin bağımlılıkları, egoyu ve arzuları bırakabilirsiniz. Ruhsal etkiler ön planda olacak. Psikoloji, astroloji, metafizik, ölüm, ölüm ötesi ve reenkarnasyonla ilgilenebilirsiniz. Ortak işler, finansal ortaklıklar veya mirasla ilgili yoğun deneyimler, eşin, ortağın parasında büyük değişimler yaşanabilir.

2024 sonbaharında (4 Eylül) Mars, Yengeç burcuna geçecek, yıl sonunda ise (7 Aralık) geri gidiyor. Projeler hızlanıyor, enerjiniz artıyor. Eğer hayatınızda önemli bir değişiklik yapmak istiyorsanız, Mars burcunuzda size cesaret verecek. Yeni şeylere başlayabilir, yeni bir yola girebilirsiniz.

Devamı

495,00

  • 2024'TE NELER OLACAK?
2024'te Jüpiter, Satürn ve diğer gezegen transitleri, tutulmalar, yeni ay ve dolunaylar, geri giden gezegenler, her burç için yıllık yorum. 133 sayfa, PDF Kitap + ASTRO Bonus
  1. Kitapla birlikte Astro Bonus formunu indirin.
  2. Sorunuzu doğum bilgilerinizle (doğum tarihi, yeri ve saati) iletisim@duygupekbey.com adresine gönderin.
  3. 2 gün içerisinde size sorduğunuz soru için e-mail ile astrolojik yorum gönderilecek.
Bonusu 2024 yılında dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

95,00

  • 2024'TE NELER OLACAK?
2024'te Jüpiter, Satürn ve diğer gezegen transitleri, tutulmalar, yeni ay ve dolunaylar, geri giden gezegenler, her burç için yıllık yorum. 133 sayfa, PDF Kitap